keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Raskaus kuulumisia

Tänään oli siis neuvolassa käynti. viikkoja 31+1 

Niin ja jorvissakin tuli käytyä kontrollikäynnillä 25.10.13 syystä, että viimekäynnillä istukka oli ollut alhaalla ja nyt piti käydä tarkistamassa, että istukka on noussut. jos se olisi ollut edelleen samassa kohdassa niin sittenhän olisi sovittu suunniteltu sektio koska poitsu ei olisi voinut syntyä alateitse. No mutta onneksi kaikki oli hyvin. Oli kyllä ihanaa nähdä pikku pallero taas ja että kaikki oli hyvin. Poitsu oli pari viikkoa edellä aikaansa painoarvio oli siis 1750g. Iso poitsu tulossa. ;)

Aluks siinä juteltiin vähän et mitä kuuluu. Ja Sofia ryntäs heti lelujen kimppuun.
Raskaus on edennyt ihan normaalisti. Täti sitten kysyi että olenko käynyt sokerirasituksessa.
Olin vaa et "en kuinka niin?" sit se rupes naureskelemaan "eikun kattelin vaan tota painon nousua." Ok. No ei siinä sit ollutkaan mitään kun se rupes sitä laskeskelemaan. (HUH!)
Sofiaa odottaessa mun paino kyllä nous aikalailla saamaan tahtiin. Tai no mulla on kyllä jo nyt iso masu. Et saa nähä minkälainen on loppuraskaudesta. Nyt on jo aika tukala olo.

Sofiaa odottaessa mä vielä viimesillänikin painelin lintsillä ja korkeensaaressa monta tuntia.
Ainut mikä vaivasi niin turvotus. Loppuraskaudessa mun jalat oli ku elefantilla, mut onneks oli kesä mä pystyin kävellä ilman kenkiä ja ai että teki hyvää. ;)

Sit kuunneltiin sydänääniä ja täti kokeili, että onko poitsu pääalaspäin, no olihan se :)
Sit se katto mittaa. Mun mielestä se on tosi epämukavaa kun se painelee vatsaa. En tykkää yhtään, muutenkin kun poika on jo niin iso niin se oikein tuntu kun se osu sen raajoihin ja muihin. Yäk en tykkää yhtään. 

Raskaus on muuten edennyt tosi hyvin. Nyt vaivaa vaan närästys. Ja sit on tosi vaikee löytää hyvää asentoa. Ja nyt kun tässä koneella istuskelee niin alkaa ottamaan selästä. Yritän välttää epämukavia juttuja kuten koneellaistumista. Onneksi harvoin tässä istun.

Nyt masukuvia 

IIIISO MASU! 




PALLO MASU 

Sori kuvien laatu :)

Ei tässä sen kummempia. nyt laittamaan neitiä nukkumaan se on jo ite menossa eli on ihan väsynyt. Hyviä öitä kaikille  -Mari 

9 kommenttia:

  1. Ihana massu! Mäki haluun taas raskaaks! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha voi ei :) joo on se ihana mut alkaa olee jo aika tukala olo :)

      Poista
  2. aivan valloittavan ihana toi sun masu <3 näitä kuvia kun kattoo niin tulee ikävä omaa vauva masua :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 uskon ;) mullakin tuli melkee heti Sofian jälkee ikävä masua, mutta onneks tulee vasta nyt nii Sofia saanu kasvaa rauhassa vaik on se mun vauva edelleen sitä ei muuta mikään ;)

      Poista
  3. Kivan oloinen blogi sulla :) Saako kysyä missä päin Espoota te asustelette? Ihania kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäät :) Asustellaan nyt Muuralassa, mut Joulukuussa ois muutto Matinkylään :)

      Poista
    2. Kiva, mekin asutaan matinkylässä, tai no tiistilässä oikeastaan :D ois kiva vaikka treffata joskus lasten kanssa tmv :) http://jenskunvauva.blogspot.fi/

      Poista
    3. Joo kuulostaa hyvältä ;) lisää vaikka kaveriks facebookissa?? https://www.facebook.com/mari.s.heimonen

      Poista